Želim meritev

ETI Prostik vam zagotavlja podporo od začetka, ko se odločate o vgradnji kompenzacijske naprave pa vse do konca. Za natančno določitev tipa kompenzacijske naprave je potrebno izvesti meritve in analizo kvalitete električne energije, natančneje porabe jalove energije in pa THD analizo višjih harmonikov, ki se pojavljajo v sistemu. Glede na te rezultate se določi filter, ki zaduši te frekvence, saj v nasprotnem primeru lahko pride do uničenja elementov kompenzacijske naprave ali celo požara. Pomembno je, da načrtovalec oz. projektant pravilno določi elemente, ki so potrebni za sestavo kompenzacijske naprave.

Po standardu SIST EN 50160, ki opredeljuje, opisuje in določa glavne značilnosti napetosti v javnih omrežjih, je potrebno meritve izvajati en teden. V tem času pa izvajalec dobi tudi vpogled v tedenski proizvodni proces in lahko zelo natančno določi vse potrebne parametre, da uporabnik dobi ekonomsko najboljšo rešitev.

Tu smo zato, da za vas pripravimo optimalen projekt za zmanjšanje stroškov električne energije s kratko dobo vračanja investicije.

Vnesite ime. Polje je obvezno.
Vnesite priimek. Polje je obvezno.
Vnesite ime podjetja. Polje je obvezno.
Vnesite funkcijo v podjetju. Polje je obvezno.
Vnesite elektronski naslov v obliki 'naslovnik@domena.si'. Polje je obvezno.
Vnesite telefonsko številko. Polje je obvezno.
Vnesite naslov sedeža podjetja
Vnesite kraj sedeža podjetja. Podatek je obvezen.
Če želite tudi predhodni izračun prihranka, pripnite sliko vaše položnice.
Vnesite morebitne opombe.

Prijava na ETI Prostik novice

Prosim pošiljajte mi informacije o proizvodih, storitvah, ponudbah in prireditvah podjetja ETI Prostik.

Vnesite elektronski naslov v obliki 'naslovnik@domena.si'. Polje je obvezno če želite prejemati ETI Prostik novice.

Podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov lahko najdete na tukaj. Svojo privolitev ETI Prostik d.o.o. lahko prekličete kadarkoli, z učinkom od preklica dalje, in sicer tako, da pošljete preklic po pošti na naslov našega podjetja, z oznako za koordinatorja zaščite podatkov ali na e-mail naslov Denis Bolte

S klikom na gumb POTRJUJEM izjavljam, da sem polnoletna oseba in prostovoljno dajem privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov in neposredno trženje po elektronski pošti.

**Brez da bi nam dovolili zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov, se ne morete naročiti na prejemanje naših elektronskih novic. Od novic se lahko kadarkoli odjavite tako, da kliknete povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil. Več informacij o naših postopkih zbiranja, hrambe in obdelovanja osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.